fredag 31. august 2007

MC-livets gleder

Denne uken har det blitt noen mil på 2 hjul. Ikke noen overnattingsturer eller langturer, men koselige kveldsturer sammen med gode venner. Været har vært ganske så bra og da er det så klart mye hyggeligere å kjøre. Å starte en tur i regn er ikke noe jeg liker, men om det nå kommer en skur eller to underveis gjør ikke det noe. Da er jeg allerede på hjul og tar det som det kommer. Nå begynner det så smått å bli litt kaldere, særlig sent på kveld men kunsten er å kle seg godt. Men hva er det som gjør at en kan komme hjem en sen kveld, kald og våt og nærmest stivfrossen men likevel føle seg så utmerket opplagt og glad? Jo, det er den store gleden ved selve kjøringen, kjenne at en mestrer en tung sykkel, føle at akkurat den svingen "satt", Men det er også det å delta i et fellesskap og dele felles interesse. Stoppe i samlet tropp på de faste stedene. Beundre en venn sin nye sykkel og fortelle eller høre en god historie (som sikkert ble fortalt året før også) En skal ta vare på sine venner og dele opplevelser en setter pris på.
Twist-reklamen sier : "vern om dine farvoritter".
Jeg sier: Prat med alle og lær nye venner å kjenne.

5 kommentarer:

Marie sa...

Ser du har kosa deg på tur igjen. Venner må me ta vare på og verna om ja. Kjekt å møta nye menneske. Dette er og ein måte å bli kjent på, eg har mange som kikkar innom meg eg tør å kalle venner.
GOD HELG :o)

Sylvia sa...

Vern om dine favoritter OG venner. Ja, den er fin!!!
Nå har jeg svart deg i bloggen min, så du må nok ta deg en tur igjen.....
Ha en superduper lørdagskveld! ;)

Petunia sa...

Min mann angrer veldig på at han solgte sykkelen sin. Men han ser jo litt fornuftig på det også da. Ikke tok han den ut av garasjen hvis det regnet, ikke tok han den ut hvis det var meldt regn og ikke tok han hvis det bare kanskje kanskje var meldt regn i løpet av de neste ukene...he he!
Den stod bare i garasjen og støvet ned og det må jo være et veldig kjedelig liv for en motorsykkel.
men jeg synes det var deilig å være eksosrype de få gangene vi var avgårde sammen. Men jeg tror ikke at jeg burde ha sykkellappen selv....hadde nok blitt tatt i fartskontroll da gitt....

9na sa...

hmmm det ser jo hyggelig ut da...

Mariannes Kort og Stempling sa...

Ser ut som om dere har hatt en flott tur!!! Jeg har alltid ønsket meg sykkel lappen, men TTT....Takk for at du tittet i bloggen min, følg med så får du se bruken av kaffe arkene...
Klem fra Marianne