søndag 6. mai 2007

Søndagstur

Etter mange fine dager med sol kom regnet, men hvorfor sitte inne og sture. Ta turen ut og nyt dagen.

Jeg valgte å gå en skogstur for enda er det for mye snø i fjellet til at det er noe stas å gå der. Så jeg fant meg en sti og trasket av gårde. Spent på å se hvor jeg havnet når jeg tråkket inn på en godt tilrettelagt sti....


Og jeg havnet på et sted der noen ildsjeler hadde lagt ned mye arbeid. Her er det alltid åpent... for alle som kommer innom. Et lundt sted plassert godt inn under en heller. Det er bare å slå seg ned. Hente litt vann.. fyre opp gruen med tørr ved som ligger klar... finne fram kaffen som ligger i en tørr boks... og slenge over "kaffe Lars". Og mens jeg venter på at kaffen koker opp skriver jeg litt i "hytteboken" og leser om hvem som har vært her før meg. Jeg sitter godt og tørt og regnet siler ned. Inn under fjellknausen har jeg god utsikt. Kan se mot fjell som jeg vet at jeg kommer til å besøke. Men det må bli når snøen har dradd sin kos. Nå nyter jeg våren og sitter med nykokt kaffe og hører fuglesang over alt. Og sender en varm tanke til de som laget dette stedet så fint til slik at alle kan nyte friluftlivets gleder.
7 kommentarer:

Anonym sa...

Trvelige bilder og fin beskrivelse. Nesten trollsk. Får lyst til å gå sjøl!

Petunia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Petunia sa...

Tror du må fortelle meg hvor dette er!!! Der var så fint!!!

Ida sa...

Sjarmerende! (:
Tipper at det var en fin fin tur som ga sjelefred.
Litt regn stopper ikke oss vestlendinger... ;)
Kan faktisk være deilig å gå tur i regnet.

GAWO sa...

..det ga sjelefred. Og i tillegg så traff jeg ikke en sjel. Alle var vel hjemme. Kanskje med en god bok :-)

randi K design sa...

Jeg faar innmari hjemlengsel!! Sa koselig med grue og kaffekjel, for en god ide!For en omtanke! Bildene dine er veldig fine!!!
Kjoer forsikt, OK? Stygge veier i Norge....

GAWO sa...

Hei Randi K. Jeg lover å kjøre forsiktig :-). Veiene i Norge er smale, svingete og krever full oppmekrsomhet fra meg. Da er utlandet noe annet og jeg har veldig lyst på en USA tur.